Як зробити анонімний дзвінок з іншого номеру Київстар: легкий метод

Життя сповнене сюрпризів та питань, і іноді виникає необхідність зателефонувати комусь і залишити анонімний номер. Багато людей не знають, що це можливо зробити навіть під час дзвінка через мережу Київстар. У цій статті ми розповімо про способи та обмеження, які потрібно враховувати при використанні таких сервісів.

Одним із способів приховати свій номер при дзвінку є використання функції "приховувати номер" на телефоні, але це не завжди є ефективним і може бути легко виявлено. Є інші, більше

Як дзвонити з іншого номеру Київстар
1.Зателефонувати з іншого номера Київстар можна за допомогою функції "Перезвоніть мені"
2.Для цього наберіть команду * 144 * номер телефону #.
3.Натисніть клавішу дзвінка та дочекайтеся дзвінка у відповідь.
4.Після цього ваш дзвінок буде надіслано на вказаний номер і ви зможете розмовляти з іншого номеру Київстар.

Як зв'язатись з оператором Київстар швидко Наберіть 466 з мобільного або 0800300466 зі стаціонарного телефону або телефону іншого оператора. В обох випадках дзвінок буде безкоштовним.

Як зателефонувати до другого номера Київстар?

Щоб зателефонувати з додаткового номера або відправити SMS/MMS-повідомлення перед номером респондента просто додайте наступний код 818.

Як підключити послугу ми разом?

Підключити послугу можна одним із кількох способів: у додатку «Мій Київстар»; безкоштовно зателефонувавши на номер 535; ввівши код * 535 * 380ХХХХХХХХХ#, де ХХХХХХХХХХ – номер абонента Київстар, з яким хочуть бути завжди на зв'язку. Збережена копія

Як додати номер телефону в Мій Київстар?

Достатньо перейти у профілі у вкладку «Мої номери» та додати потрібну кількість номерів. Ця послуга підходить абонентам, які стежать за рахунками членів сім'ї.