Чи можна їсти з посуду зі сколами?

Офіційний сайт Росспоживнагляду в даному випадку радить споживачам уважніше поводитися з фарфоровою та керамічною. посудом зі сколами і подряпинами – розгорнута товща спеченої глини, на думку санітарних лікарів, – це осередок солей важких металів.

Існує прикмети, що не можна зберігати посуд з тріщинами та сколами. Мало хто замислюється над її значенням, поки випадково не розбивається улюблена чашка чи тарілка. Посуд зі сколами може принести нещастя, хвороби та бідність.

Смачна їжа в гарний посуд формує як позитивний настрій, а й збільшує енергію. Відбувається це, заявляють вчені, тому що мозок поєднує всі фактори в єдине ціле під час їди. Створити сервірування за найвищим розрядом допоможуть страви, подані в мармітах.