Чим корисний манго?

Насамперед, заморожене манго містить велику кількість вітамінів, у тому числі вітаміну С, який так потрібен нашому організму взимку, допомагає впоратися з простудними захворюваннями та підвищує імунітет. Ще один вітамін, яким багато манго – вітамін А, вірніше, його попередник, бета-каротин.

Більшість покупців манго розморожують. Фрукти перед вживанням обов'язково розморозити. У замороженому вигляді, ви не відчуєте смаку, солодощі та аромату.

Протипоказано манго при індивідуальній непереносимості, загостренні панкреатиту та ниркових патологіях. Висновок один – все добре в міру. Для дорослих людей трохи більше двох фруктів щодня, а дітей достатньо одного. Зовсім маленьким – у невеликій кількості у вигляді пюре.

Манго багате вітамінами групи В, С, А, Е, а також магнієм, кальцієм, залізом та цинком. Регулярне вживання фрукта допоможе дбати про серце, покращити здоров'я очей та волосся, зміцнити імунітет. Вчені рекомендують обов'язково включити манго у раціон харчування, якщо на фрукт немає алергії.