Чому швидко псується суп?

Якщо ви варили молоко у тій каструлі, в якій потім готуєте суп, то він може швидко зіпсуватися. А виною всьому молочні кислі грибки-бактерії, які могли «причаїтися» у мікротріщинах посуду. Це може статися з будь-яким посудом, навіть якщо він новий.

3 особливості правильного зберігання За санітарними нормами перші страви потрібно вжити протягом трьох годин після приготування. Затверджені санітарні норми кажуть, що супи ставляться до категорії продуктів, що швидко псуються: За стандартами рідкі страви потрібно з'їсти протягом трьох годин після приготування.

Якщо ви варили гороховий суп, покладіть сушені грінки з часником. Якщо варили борщ – додайте більше свіжої сметани. Потім потрібно прокип'ятити суп протягом 4-5 хвилин. За цей час кислуватий смак має піти.