Для чого п’ють Їжовик гребінчастий?

Їх використовують для лікування різних видів захворювань: гастриту, виразки шлунка, лейкемії, раку стравоходу. На Сході їжовик гребінчастий вважають засобом імунокорекції, антидепресантом, стимулятором росту нервових закінчень, препаратом, що знімає тривожність.Sep 27, 2019

У народній медицині використовують для лікування хронічного гастриту, раку стравоходу, шлунка, лейкемії. У східній медицині застосовують як імуностимулятор, стимулятор росту і регенерації відростків нервових клітин, антисептик. У деяких випадках використовується для лікування атрофічного гастриту.

Їжовик гребінчастий (Hericium erinaceus) Ці гриби – один з основних компонентів традиційної китайської медицини. Вони позитивно впливають на роботу мозку, нервової системи, допомагають домогтися ясності розуму, поліпшити увагу і пам’ять. Їжовик гребінчастий містить багато антиоксидантів і стимулює вироблення NGF.

Зазвичай дозування становить від 1 до 5 грамів. Оптимальне дозування – 3-5 грамів, час прийому – 1-2 місяці.