Куди можна подіти васабі?

Васабі може стати основою для виготовлення соусу, який підійде як до рибних, так і м'ясних страв. До речі, цей рецепт пригодяться також і залишки соєвого соусу та імбиру. Хоча без останнього можна, можливо та обійтися.

ЗАСТОСУВАННЯ Приправа має тонкий аромат редьки та пекучий смак. Васабі додають у салати, маринади, суші та сасімі. У японській кулінарії та з молодих пагонів готують страву-темпуру.

Справжня приправа в Японії дорівнює суперфуду. Вона виводить з організму шкідливі речовини та містить цілий комплекс вітамінів та мікроелементів. Васабі — джерело цинку, фосфору, натрію, калію, магнію, кальцію та заліза, це сподобається не тільки твоїм волоссю та кісткам, а й шкірі.