Куди подіти зайві білки?

Білки можна заморозити в ємності, що щільно закривається, і зберігати в морозильній камері до 2 місяців. Розморожувати у холодильнику. Для приготування меренги такі білки найчастіше не підходять, але якщо ви надалі захочете пустити їх у фінанси або зробити собі на сніданок білковий омлет – це чудовий варіант.

Як заморозити білки Білки потрібні для безе (меренг), мигдального печива, ангельського бісквіту або приготування омлету білкового. Щоб заморозити білки, посупайте з ними, як та з цілими яйцями. Обов'язково збийте їх до однорідності перед відправкою в морозилку.

Для приготовлення безе можна використовувати заморожені білкипопередньо розморозивши їх у холодильнику до рідкого стану. Однак заморожені білки при збиванні можуть досягти лише стану "м'яких піків". Для отримання твердої піни заморожені білки Необхідно змішати зі свіжими у відсотковому співвідношенні 1:1.