Що буде, якщо щодня їсти яєчню?

Нормою для цього продукту вважається вживання 7 яєць на тиждень. Можна їсти щодня по одному яйцю, а можна приготувати, наприклад 2 рази на тиждень яєчню з 3 яєць. При цьому слід пам’ятати, що вживати цей продукт на ніч медики не рекомендують.

Під впливом високої температури яєчня вбирає в себе канцерогени і трансжири з олії. Це, своєю чергою, підвищує холестерин і утворює тромби, а також здатне викликати онкологічні захворювання. До того ж, смажені продукти натщесерце жодним чином не є корисними для шлунка.

У середньому в жовтку великого яйця міститься приблизно 185 міліграмів холестерину. Американські вчені дійшли висновку, що вживання 300 міліграмів холестерину на день підвищує ризик виникнення серцево-судинних захворювань на 17%, а передчасної смерті – на 18%.