Що чекає на Тигра у 2022?

У Тигрів, народжених у 2022 році, буде більше милосердя та чутливості до потреб інших людей, більш спокійне та розмірене життя, здатність контролювати свої бажання та прораховувати дії. Для таких людей характерна справедливість і мудрість. Jan 28, 2022

Великі гроші, великий успіх Новий рік може виявитися одним із найкращих у житті для представників водних знаків. Так, за словами астролога Ксенії Шахової, фортуна посміхнеться Ракам, Скорпіонам та Рибам, особливо у справах фінансових та творчих. Успішним рік також може стати для представників Тельців та Козерогів.

У матеріальному плані перші півроку очікуються складними, прогнози всі будуть похмурими. Однак до кінця літа, до осені фінансова ситуація дещо стабілізується. Рік Тигра благоволить ідейним, захопленим людям, тому цілеспрямовані та послідовні почуватимуться краще.

Гороскоп на 2022 рік для Тигрів жінок Астрологи рекомендують бути уважнішими з шанувальниками і не грати з їхніми почуттями. У роботі представниць знаку чекає успіх. Якісне виконання своєї роботи принесе вам довгоочікуване підвищення.