Заморожену курку краще заздалегідь розморозити. Так м'ясо звариться рівномірніше та швидше. Якщо часу на розморожування немає, закладайте заморожене м'ясо тільки в холодну воду. Час варіння після закипання води доведеться збільшити на 10-20 хвилин залежно від розмірів курки.Oct 24, 2018
Як приготувати
- Крок 1. В каструлю наливаю холодну воду. Опускаю в неї промиту грудку і вмикаю вогонь. …
- Крок 2. Як тільки вода закипіла, одразу обов'язково знімаю пінку та додаю всі спеції. Варю 15 хвилин на повільному вогні. Через 15 хвилин відключаю вогонь і загортаю теплим рушником до повного остигання.
Jan 16, 2018
Щоб курка добре зварилася, визначте час варіння так:
- Молодий птах (до 1 року) – 1-1,5 години з моменту закипання води.
- Доросла курка старше року – мінімум 2 години, півень – 3-5 годин.
- Заморожену курку варіть після розморожування так само, як і свіжого птаха. Можна, можливо варити тушку і без попереднього розморожування.
Oct 26, 2021
Можна купити бульйонну курку (Вони величезні від 2 кг і більше) з них взагалі виходить чудовий бульйон, але варити їх треба від 2 до 3 годин. Якщо ви хочете, щоб у вас вийшло смачне м'ясо, то треба посолити відразу ж як закипить, а якщо хочете, щоб у вас вийшов гарний бульйон, то солити треба в кінці варіння.