Що таке ацидофілін і чим він корисний?

Ацидофілін чудово засвоюється організмом людини. Ацидофільна паличка підвищує опірність організму до патогенних бактерій, особливо до стафілококів, у тому числі золотистих стафілококів, що викликають вугровий висип, фурункули, пневмонію, менінгіт, кісткові та суглобові захворювання.

Ацидофілін п'ють при астенії, анемії, після операцій та тяжких хвороб, після нервових потрясінь та сильних стресів. Корисні властивості вітаміну дозволяють відновити нервову систему і позбавити від головного болю.

По-друге, регулярне вживання ацидофіліну допомагає організму із травленням. Мікрофлора шлунка та кишечника кожен день страждає від наших переїдання чи перекушування. Ацидофілін допомагає організму не тільки упорядкувати мікрофлору, а й виводить мікроби та антиоксиданти.

Ацидофілін – це кисломолочний продукт, що на вигляд і консистенції дуже сильно нагадує густий кефір. Втім, незважаючи на загальну схожість, від кефіру він досить сильно відрізняється. Найпомітніше відмінність для рядового споживача – легкий гоструватий присмак, який напій одержує від закваски.