Що таке спінювач?

Спінювач (капучінатор) – це спеціалізоване пристосування, призначене для емульгування молока з метою приготування латте, капучіно, еспресо, мокачіно, макіато та інших класичних кавових напоїв.

У відмінність від згаданого вище капучинатора кавомашини, спінювач збиває молоко не потоком нагрітої пари, а механічним способом, за допомогою металевого віночка, приєднаного до нижньої частини ємності. Збивається молоко практично відразу, за кілька секунд.

Капучинатор – пристрій для аерації молока (збивання пінки) для приготування напоїв на базі еспресо: капучіно, латте, латте макіато.

Якщо ви обрали спінювач-глечик, то зверніть увагу на його обсяг. Глечики з ємністю від 100 до 250 мл розраховані на приготування молока для однієї-двох чашок капучіно. Для приготування більшої кількості, наприклад, при прийомі гостей, придивіться до спінювачів об'ємом до 500 мл.