Що таке Термостатний Варенец?

Термостатний варенец – це традиційний кисломолочний продукт, приготовлений за класичним рецептом термостатним способомтобто він готується відразу в упаковці. Її поміщають у спеціальну камеру підтримки певної температури, щоб зберегти всі корисні властивості продукту.

Варенець – кисломолочний напій, що готується з коров'ячого випареного паливного молока, з використанням як закваску сметани. При промисловому виробництві для закваски застосовують термофільні молочнокислі стрептококи.

Варенец – Корисний продукт, який можна, можливо Використовувати багатьом. Варенец менш відомий, ніж ряжанка, але при цьому вважається більш придатним для лікувальної дієти. У ньому багато вітамінів: А, D та практично повний комплекс вітамінів групи В. У складі варенца також є калій, магній, цинк, фтор та фосфор.

Різниця лише в тому, що для варенца використовують топлене молоко, а в ряжанку додають ще вершки, тому у неї висока жирність. Кефірні грибки нагадують корали.