Скільки часу запікати варену картоплю?

Знадобитися від 15 до 20 хвилин, Залежно від сорту картоплі та від її розмірів. Готовність картоплі можна перевірити за допомогою зубочистки.

40 хвилин Ставте форму з картоплею запікатися у розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин. Готовність картоплі перевіряйте тонким ножем чи зубочисткою.

Поставте картопля в розігріту до 200 ° С духовку на 20 хвилин. Якщо у вас щільна картопля з твердою скоринкою, краще накрийте форму фольгою. Так він швидше пропечеться всередині. Через 20 хвилин вийміть картоплю і проколіть кожну бульбу зубочисткою.

Поставте каструлю на середній вогонь. Коли вода закипить, зменште його. Після закипання ціла очищена картопля вариться 20-25 хвилин, нарізана на шматочки – 15-20 хвилин. Перш ніж вимикати плиту, перевірте готовність картоплі: проткніть її ножем