Дозування цукру для карбонізації становить приблизно 10-12 грам на літр сидру.Aug 22, 2019
Вона повинна бути 1,022. Це означає, що вміст алкоголю у вашому сидрі буде близько 2,6%. Влийте трохи менше літра сусла, яке ви підготували, в посуд, об'єм якого не менше літра. сидр вдома
Об'єм, літр | Цукор, грами | |
---|---|---|
Вміст алкоголю vol.% | 4,2 5,0 6,1 | 800 |
Солодощі, цукру г/л | 20 25 30 |
Напівсухий сидр – від 0,5 до 1% цукру, фортеця – 4-5% про. Він більш збалансований, ніж солодкий, має кислуватий післясмак. Традиційний, чи звичайний, — до 2% цукру, фортеця – 5% про.
Інструкція до набору Сідр (Finlandia)
Концентрат сидра 1,45 кг | Об `єм, літри | |
---|---|---|
Зміст алкоголю, % про. | 2,6 | 3,8 |
Зміст алкоголю, % про. | 3,7 | 5,4 |
Зміст алкоголю, % про. | 4,2 | 6,1 |
Залишковий цукор г/л | 20 | 30 |