Скільки цукру потрібно для карбонізації сидру?

Дозування цукру для карбонізації становить приблизно 10-12 грам на літр сидру.Aug 22, 2019

Вона повинна бути 1,022. Це означає, що вміст алкоголю у вашому сидрі буде близько 2,6%. Влийте трохи менше літра сусла, яке ви підготували, в посуд, об'єм якого не менше літра. сидр вдома

Об'єм, літрЦукор, грами
Вміст алкоголю vol.%4,2 5,0 6,1800
Солодощі, цукру г/л20 25 30

Напівсухий сидр – від 0,5 до 1% цукру, фортеця – 4-5% про. Він більш збалансований, ніж солодкий, має кислуватий післясмак. Традиційний, чи звичайний, — до 2% цукру, фортеця – 5% про.

Інструкція до набору Сідр (Finlandia)

Концентрат сидра 1,45 кгОб `єм, літри
Зміст алкоголю, % про.2,63,8
Зміст алкоголю, % про.3,75,4
Зміст алкоголю, % про.4,26,1
Залишковий цукор г/л2030