Скільки гасити маленькі шматочки курки?

Якщо філе нарізане маленькими шматочками, то на середньому вогні золота скоринка утворюється за 5-7 хвилин, не більше. Достатньо кілька разів перемішати, і філе готове. Перед тим, як смажити куряче філе, його потрібно замаринувати хоч би на півгодини.

Шматочки курки посолити, поперчити та обсмажити на сковороді з усіх боків, до утворення рум'яної скоринки. Потім долити трохи гарячої води, накрити кришкою і гасити 15 хвилин на маленькому вогні. Через 15 хвилин додати цибулю, нарізану кільцями. Знову закрити кришкою і гасити ще 15 хвилин.

Філе курки, нарізане шматочками, слід смажити 15-20 хвилин на середньому вогні. Якщо шматочки мають товщину понад 1,5 см, то після обсмажування їх слід швидко загорнути у фольгу та залишити на 10 хвилин.

Грудки без кістки та шкіри будуть готові приблизно через 15–20 хвилин. При цьому краще розрізати навпіл філе або на великі шматочки. Грудки на кістки та зі шкірою варяться трохи довше — близько 30 хвилин.