Вим'я потрібно дуже довго варити чи тушкувати, так як воно містить багато сполучної тканини. Воно дуже поживне, підходить для дієтичного харчування.
Вим'я корови – це субпродукт першої категорії. Його користь можна оцінити за хімічним складом. Воно багате: білками; мінералами – більша кількість калію, ніж у інших субпродуктах; вітамінами E, H, PP, групи B; колаген – необхідний підтримки якості вовни і здоров'я шкіри.
Харчова цінність та хімічний склад "Вим'я яловиче".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 173 кКал | 10.3% |
Білки | 12.3 г | 16.2% |
Жири | 13.7 г | 24.5% |
Вода | 72.6 г | 3.2% |