Скільки потрібно офіціантів на банкет із частковим обслуговуванням?

Організація банкету Кількість гостей може бути будь-якою, а кількість офіціантів визначають з розрахунку один на 9 – 12 осіб. Якщо запрошених багато, то має сенс накрити кілька окремих столиків замість загального сервірування.

Як правило, кількість гостей, яка повністю обслуговуватиметься офіціантами становить від 10 до 100 людина. У цьому випадку персонал ресторану займається подачею всіх страв та напоїв, передбачених меню.

на банкет з повним обслуговуванням на 100 гостей обслуговування відчують від 7 до 10 офіціантів. Кількість залежить від складності обслуговування та форми проведення заходу.

Банкет з частковим обслуговуванням – це найбільш популярний та поширений формат заходу. Запрошені розміщуються довільно, на сервіровані столи виставляються салати, холодні закуски, алкогольні та безалкогольні напої. Гарячі закуски, основні страви та десерт розносять офіціанти.