Скільки шкідливої їжі можна їсти?

За даними різних організацій, до 10-20% від денної норми калорій можна “витратити” на улюблену шкідливу їжу без шкоди для здоров’я і фігури.

Шкідливу їжу безпечно їсти тільки при правильній дієті Тобто час від часу – не частіше ніж один раз на тиждень – можна з’їсти порцію небезпечної, але смачної їжі: організм нормально перенесе це.

Кількість чітмілів залежить від ваги (якщо рівень жиру в організмі перевищує 20%, то балувати себе треба раз на два-три тижні. Якщо менше і ви займаєтеся спортом, то зачитмілитися можна і раз на тиждень).

Тож схуднути на шкідливому можна, але на виході – погана якість тіла (високий % жиру і мало м’язів), проблеми зі шкірою-волоссям, зі здоров’ям, вічний голод, слабкість тощо. Та й не зможе людина на такому харчуванні дотримуватися дефіциту калорій, вона майже завжди буде переїдати.