Скільки зберігається шинка у вакуумній упаковці?

У вакуумному пакуванні продукт може зберігатися аж до 6 місяців, при температурі 8 ° С. Не рекомендується заморожувати продукт. Після видалення вакуумної упаковки і після того, як окіст почали нарізати, його можна зберігати в остудженому вигляді приблизно один місяць.

7.4 Термін придатності шинки встановлює виробник. 7.5 Рекомендований термін придатності шинки у натуральній (кишковій), целюлозній оболонці, штучній білковій оболонці – не більше 3 діб. 7.6 Рекомендований термін придатності шинки у поліамідній бар'єрній оболонці – не більше 20 діб.

Запаковану та нарізану шинку можна вживати лише кілька днів після закінчення терміну придатностіале за умови, що вона нормально пахне і виглядає.

Вакумна упаковка охолодженого м'яса М'ясо є продуктом, що швидко псується, з терміном зберігання без упаковки 2 діб при t+2+4 Cо. Вакумна упаковка дозволяє продовжити термін його зберігання до 10 діб. Найбільш поширений вид упаковки для цієї групи продукції – упаковка в вакуумні пакети.