Як правильно приймати шкаралупу від яєць?

Шкаралупа 1 середнього яйця дорівнює приблизно 1 чайній ложці порошку, або 700 мг кальцію. Дорослим рекомендується приймати його по 1 столовій ложці на день. Однак у 2 прийоми, оскільки наш організм здатний засвоїти трохи більше 500 мг кальцію за раз. Приймати краще вранці перед їдою. May 16, 2018

У лікувальних цілях рекомендується використовувати шкаралупу від органічних яєць, щоб унеможливити наявність у них будь-яких хімічних речовин або антибіотиків. Яєчна шкаралупа поміщається у киплячу воду на 5 хвилин. Кип'ятіння вбиває всі хвороботворні мікроорганізми. Потім висушіть шкаралупу і подрібніть її в кавомолці.

Порошок із яєчної шкаралупи можна вживати із продуктами, наприклад, роблячи заправку для салатів. Для цього потрібно додати порошок в оливкову олію, змішану з лимонним соком. З останнім, до речі, кальцій з шкаралупи значно краще засвоюється організмом.

З лимонним соком кальцій з шкаралупи значно краще засвоюється організмом. Найзручніше в маленьке блюдце насипати трохи шкаралупи і крапнути кілька крапель лимонного соку. Не бійтеся реакції з "шипінням", що відбувається в ложці. Можна додавати цю суміш до салатів, супів.