Як правильно варити пози?

Заморожені буузи потрібно варити 25-30 хвилин. Усе залежить від розміру бууз, чи рубане в них м’ясо, чи фарш і чи потужна у вас пароварка. Якщо м’ясо рубане – то потрібно варити довше. Відповідно якщо буузи великі – то теж їх потрібно довше варити.

Перед тим як відправити буузу варитися в позниці або пароварці, її потрібно змастити олією, щоб тісто не прилипло до дна піддону. Якщо ви не любите олію, то позу можна поставити на часточку морквини, аркуш капусти або навіть на спеціальну силіконову підкладку. Варять пози 15-20 хвилин.

Готувати буузи потрібно в пароварці, можна скористатися сучасними пристосуваннями на кшталт мантоварка, мультиварка тощо, де можна готувати на пару. Вмочуємо буузи дном в рослинну олію, щоб вони не прилипли до форми, і викладаємо у форму пароварки. Готуємо на пару близько 40 хвилин.