Вибираючи тістоміс, дуже важливо звертати увагу не тільки на тип, враховувати потрібно і потужність агрегату, його продуктивність, наявність додаткових параметрів: обертання чаші, її автоматичне перекидання, таймер. Не менш важливою характеристикою тістомішалок є кількість швидкостей.
Тістоміс для пельменів має свої конструктивні особливості…. Види тістомісів для пельменного тіста:
- Корпус має бути виконаний із харчової нержавіючої сталі.
- Деталі, що стикаються з борошном, мають бути з харчової нержавіючої сталі.
- Є режими роботи в реверсивному режимі для очищення лопатей.
Для опарного тіста потрібен тістоміс з однією швидкістю. Важливо врахувати обсяг діжі. Для виробництва хліба в масштабах невеликої пекарні потрібна діжа об’ємом від 10 до 200 літрів. Ємності стаціонарного типу, встановлені в планетарний тістомісильник, використовуються для крутого тіста.
Види тістомісів
- Тістоміси для крутого тіста. Круте тісто має високу щільність, яка досягається завдяки використанню великої кількості борошна при малому вмісті води. …
- Тістоміси для дріжджового тіста. До складу тіста входить борошно, вода і дріжджі. …
- Універсальні тістоміси .
Oct 29, 2019