Як правильно вибрати тістоміс?

Вибираючи тістоміс, дуже важливо звертати увагу не тільки на тип, враховувати потрібно і потужність агрегату, його продуктивність, наявність додаткових параметрів: обертання чаші, її автоматичне перекидання, таймер. Не менш важливою характеристикою тістомішалок є кількість швидкостей.

Тістоміс для пельменів має свої конструктивні особливості…. Види тістомісів для пельменного тіста:

  1. Корпус має бути виконаний із харчової нержавіючої сталі.
  2. Деталі, що стикаються з борошном, мають бути з харчової нержавіючої сталі.
  3. Є режими роботи в реверсивному режимі для очищення лопатей.

Для опарного тіста потрібен тістоміс з однією швидкістю. Важливо врахувати обсяг діжі. Для виробництва хліба в масштабах невеликої пекарні потрібна діжа об’ємом від 10 до 200 літрів. Ємності стаціонарного типу, встановлені в планетарний тістомісильник, використовуються для крутого тіста.

Види тістомісів

  • Тістоміси для крутого тіста. Круте тісто має високу щільність, яка досягається завдяки використанню великої кількості борошна при малому вмісті води. …
  • Тістоміси для дріжджового тіста. До складу тіста входить борошно, вода і дріжджі. …
  • Універсальні тістоміси .

Oct 29, 2019