Як правильно збити білок для безе

Для збивання рекомендується взяти свіжі яйця. Яйця можна збити віночком, двома зв'язаними вилками або занурювальним блендером із насадкою-віночком. Блендер білки збиваються 5-6 хвилин, а віночком – близько 30 хвилин. Збивайте білок в одному напрямку, щоб він не опав.23 серп. 2022 р.

Як краще збивати білки холодні чи теплі?

Найлегше збиваються білки кімнатної температури – Вони легше збагачуються повітрям. Однак відокремити білки від жовтків набагато простіше, якщо холодні яйця. Збережена копія

Скільки часу треба збивати білки для безе?

Для двох білків зазвичай потрібно 2-5 хвилин, щоб збити до м'якої піни, і 8 хвилин, щоб довести масу до фінального густого стану. Якщо вам потрібна велика кількість печива і ви не розумієте, скільки часу збивати меренгу такого обсягу, краще потренуйтеся із зазначеною кількістю білків заздалегідь.