Як розтопити маршмеллоу в домашніх умовах?

Маршмеллоу розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі (10-30 секунд на максимальній потужності) до набухання. Перетримувати не варто. При тривалому нагріванні пастила втрачає пружність, і мастика не триматиме форму.

Як розтопити маршмеллоу у мікрохвильовій печі Складіть їх у миску для мікрохвильової печі, полийте лимонним соком, накрийте кришкою. Покладіть у мікрохвильову піч на 15 секунд. Чим менша потужність, тим довше повинні бути всередині цукерки. Коли вони значно збільшаться в розмірах і стануть м'якими, саме їх діставати.

По-перше, звичайно, з кавою, какао та гарячим шоколадом. Зачерпнули жменю ласощів – і в чашку. Коли маршмеллоу трохи підтаюють у напої, виходить чудова повітряна пінка. Хтось пив і «вприкуску», але все-таки приємніше, коли кава та маршмеллоу утворюють десертний mix.