Як сушити гриби після варіння?

Для цього слід викласти підготовлені гриби на деко в один шар капелюшками вгору, дверцята духовки відкрити, щоб був доступ повітря, можна включити режим конвекції. Поставити духовку на 70-80 градусів та сушити декілька годин. Можна, можливо сушити гриби в духовці кілька прийомів, але дверцята у духовки не закривати.

Як сушити гриби?

  1. На сонце: Гриби потрібно надіти на нитки і повісити на сонячному боці. …
  2. У російській печі: Поставте гриби в остигаючу піч (~50 ° С) на 3-4 години. …
  3. У духовці: Викладіть гриби на деко і помістіть у розігріту до 70-80 ° С духовку на три-п'ять годин. …
  4. Мабуть, це найпростіший спосіб сушіння.

Aug 3, 2020

Виставте температуру 100 градусів, помістіть гриби у мікрохвильову піч на 20 хвилин. Відкрийте дверцята для випаровування зайвої вологи на 7-10 хвилин. Закрийте та сушіть ще близько 20 хвилин. Одна партія грибів в мікрохвильовій печі висушується приблизно протягом години.

Сушіння грибів займає приблизно від 6 до 10 годин залежно від виду грибів, нарізки та налаштувань дегідратора.