Як заварювати крохмальну локшину?

Для приготування тонких видів фунчози (до 0 мм) крохмальну локшину просто заливають окропом або відварюють протягом 3 – 4 хвилин. Для приготування тонких видів фунчози (до 0,5 мм.

У чаші закип’ятіть воду в режимі “Суп” або “Мультиповар”. Опустіть скляну локшину в окріп, за бажанням посоліть і додайте олію. Варіть 2-4 хвилини, не більше. Готову фунчозу відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.

Відварити або запарити в окропі крохмальну локшину (див. інструкцію на упаковці). Злити воду через друшляк. Локшину не промивати …

На відміну від рисової локшини, виробленої з рисового борошна, яка після варіння стає білою, майже не відрізняється від спагеті, крохмальна локшина стає напівпрозорою, але менш стійкою до термічної обробки.