Як заварювати улун у чашці?

Як правильно заварювати чай молочний улун :

  1. проливами – температурою води 85-90 градусів. Перша заварка 30 секунд, кожна наступна збільшується на півхвилини – хвилину. …
  2. заварювати чай молочний улун можна і як класичні зелені сорти температурою 80-90 градусів.

Загальні правила заварювання улунів (оолонга):

  1. Рецепт: 6 – 8 г на 150 мл.
  2. Прогріти посуд водою. Покласти в чайник чай, він має займати 20-25 % чайника.
  3. Заливаємо окропом на кілька секунд і швидко виливаємо. …
  4. Заливаємо чай окропом (95 С), витримуємо 30 – 40 секунд, розливаємо. …
  5. Найголовніше – це увага.

Як заварюють Оолонг (Улун)

  1. Чайник обполіскують окропом;
  2. Потім насипають чай, приблизно на третину чайника;
  3. Заливають гарячою (не менше 90С) водою, і тут же її зливають. …
  4. Потім знову заливають гарячу воду і, почекавши близько хвилини, знову зливають;
  5. Цей чай і подають до столу;