Як зберігати яловичу вирізку?

Вона досить швидко втрачає корисні властивості та смакові якості. Термін зберігання охолодженого мармурового м'яса – 2 дні після відкриття вакуумної упаковки. Зберігайте яловичину в холодильнику, краще на окремій полиці. Ідеальна температура для збереження яловичини – 0 +2 °C.

Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе у холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.

Як і скільки зберігати Телячу вирізку слід зберігати у пластиковому контейнері чи поліетиленовому пакеті. М'ясо зберігає свої властивості при температурі 0 ° С … +6 ° С 1 добу, при температурі -4 ° С … 0 ° С – до 2 діб, в морозильній камері при температурі -18 ° С її можна зберігати 6 – 8 місяців.

М'ясо. Якщо вимкнули електроенергію, а на вулиці мінусова температура, кожен шматок оберніть папером, а потім рушником, складіть щільно в металеву ємність і виставте на вулицю. Можна використовувати термосумки. Також з будь-якого м'яса можна зробити тушонку.