Приготування: Наповнити келих льодом, змішати Martini Fiero і тонік у пропорціях 75/75 мл, прикрасити часточкою апельсина. Насолоджуйтесь!
Рецепт коктейлю Мартіні тонік
- Наповни келих для вина льодом
- Вижми в келих сік часточки лайма і налий білий вермут 100 мл
- Часткою тонік догори та акуратно розмішай коктейльною ложкою
- Прикрась кружками лайма
СПРОБУЙТЕ MARTINI® & TONIC
- Крок 1. Візьміть винний бокал і наповніть його льодом
- КРОК 2. ДОДАТИ У РІВНИХ ПРОПОРЦІЯХ MARTINI BIANCO І КЛАСИЧНИЙ ТОНІК.
- Крок 3. ВИТИСНІТЬ У БОКАЛ СІК 1/8 ЛАЙМУ
- КРОК 4. АКУРАТНО ПЕРЕМІШУЙТЕ БАРНОЮ ЛОЖКОЮ І УКРАСЬТЕ СВІЖОЮ ДОЛЬКОЮ ЛАЙМУ
Рецепт класичного коктейлю.Мартіні Фієро"вермут"Мартіні Фієро» – 75 мл; тонік («Швепс» чи інший) – 75 мл; лід.