Яка на смак смажена камбала?

Смак у рибки своєрідний, у нього цікавий йодовий присмак. У 100г смаженої камбали 223 ккал. Камбалу найкраще не зберігати, а одразу приготувати і з’їсти. Для початку рибу миємо від слизу.Apr 30, 2016

Фосфор і кальцій виконує важливу роль у формуванні кісткових з’єднань, зміцнює зуби, волосся, нігті, знижує ризик переломів. Також містить вітаміни (А, D, Е, групи В), поліненасичені жирні кислоти Омега-3 і Омега-6, амінокислоти, антиоксиданти, всі основні макро- і мікроелементи.

Жовточерева камбала Жовточерева камбала – найсмачніша, одна з найбільших. Гурмани вважають її найціннішим представником роду камбалових.

Спочатку з черевця знімається луска, потім відрізається голова, тушка промивається і дістаються нутрощі. Після чого шкура здирається різким рухом руки. Камбалу смажать, тушкують, запікають, фарширують із гарнірами та приправами.