Яка температура має бути в холодильнику з морозивом?

Правильне зберігання морозива забезпечує збереження всіх його смакових якостей і корисних вітамінів. Але за якої температури рекомендується зберігати ласощі? Факт №1. Температура не вищ е-18°С є оптимальною для зберігання морозива.Nov 2, 2016

Регулювання температури морозильної камери найчастіше відбувається окремо від регулювання температури в холодильнику. Оптимальна температура в холодильниках у морозильних камерах – близьк о-18 °С.

Зберігають морозиво за температури повітря не вищ е-24 °С, у деяких випадках не вищ е-18 °С (±2 °С). Температура морозива під час випуску в реалізацію має бути для плодово-ягідного та ароматичного не вищою з а-14°С, а для решти видів – не вищою з а-12°С.

Ідеальна загальна температура холодильника має перебувати в межах від +3 до +5° C. Морозильник же має підтримувати температур у-18° C або нижче. У зоні свіжості (якщо вона є) встановлюють температуру близько 0-1° C.