Які спеції найкраще підходять до свинини?

Топ-10 прянощів для м'яса

  • Перець. …
  • Паприка. …
  • Барбарис. …
  • Гірчичне насіння – гостра пряність із солодким присмаком. …
  • Часник – ще одна універсальна пряність. …
  • Зіра або кумін – ароматне насіння, яке часто додає до м'ясних начинок, до плову, до шашлику (особливо – до баранячого).

Основні спеції для яловичини Але найбільш вдалими вважаються сіль та перець, а також часник та розмарин, які пом'якшують смак м'яса. Тимьян створює м'який та свіжий аромат, а орегано підкреслює смак яловичини. У бульйони на цьому м'ясі обов'язково включають коріння: петрушку, цибулю, селера, кріп, лавровий лист.

  • 1 ст. Кумін (зіра) мелений
  • 1 ст. Паприка
  • 1 ст. Часниковий порошок
  • 1 ст. Цибульний порошок
  • 1 ст. Порошок чилі
  • 1 ст. Коричневий цукор
  • 2 ст. Велика сіль
  • 1 ч. л. Кайенскийперець