Топ-10 прянощів для м'яса
- Перець. …
- Паприка. …
- Барбарис. …
- Гірчичне насіння – гостра пряність із солодким присмаком. …
- Часник – ще одна універсальна пряність. …
- Зіра або кумін – ароматне насіння, яке часто додає до м'ясних начинок, до плову, до шашлику (особливо – до баранячого).
Основні спеції для яловичини Але найбільш вдалими вважаються сіль та перець, а також часник та розмарин, які пом'якшують смак м'яса. Тимьян створює м'який та свіжий аромат, а орегано підкреслює смак яловичини. У бульйони на цьому м'ясі обов'язково включають коріння: петрушку, цибулю, селера, кріп, лавровий лист.
- 1 ст. Кумін (зіра) мелений
- 1 ст. Паприка
- 1 ст. Часниковий порошок
- 1 ст. Цибульний порошок
- 1 ст. Порошок чилі
- 1 ст. Коричневий цукор
- 2 ст. Велика сіль
- 1 ч. л. Кайенскийперець