Який алкоголь горить найкраще?

Синє полум’я має алкоголь 40 градусів. Це горілка, джин, текіла та інше. Однак особливої уваги вартий абсент . Вміст спирту в ньому більший, а також багато компонентів у складі, а тому вогонь у напої буде барвистим і яскравим.

Самбуку п’ють і в чистому вигляді дуже сильно охолодженою як дижестив. Напій підпалюють у стопці, дають горіти. Вогонь через деякий час гасять, і самбуку швидко випивають, поки вона тепла.

Теоретично, горілка починає горіти, якщо в ній 30 градусів спирту, але за фактом нормальне полум’я можна побачити тільки в чистій горілці з 40 градусами міцності. І ще момент: якщо полум’я не синього, а зеленого кольору, викиньте цю горілку!

Якщо говорити про рекордсменів в алкогольному середовищі, то найміцніший напій – це 100-градусний спирт, якщо, звісно, його взагалі можна вважати напоєм.