Який сироп додається до рафу?

У даному випадку професіонали радять віддати перевагу ірландському крему або шоколадному сиропу. Останній пом'якшить смак і аромат кави, зробивши його незабутнім. Для кави з арабіки характерна кислинка. Багато хто робить її більш помітною за допомогою ірландського крему і сиропу амаретто.

Раф кава сьогодні Альтернативою вершкам під час створення раф кава вважається молоко, а ось замість ванільного цукру можна, можливо покласти в чашку очеретяний. Кардинально змінити смак класичного раф кава дозволяє додавання сиропу, кориці, шоколад або коньяк.

Раф кави — це гарячий кавовий напій на основі еспресо, ванільного цукру та жирних вершків, які змішуються у пітчері та збиваються парою за допомогою кавомашини.