Який спирт для виробництва горілки найпоширеніший у нашій країні?

Стандарт . На сьогоднішній день це найпоширеніший клас горілки, що пропонує універсальний баланс ціни та якості. Виготовляється зі спиртів класу Базис або Екстра.2 Dec 2019

Харчовий етиловий спирт Харчовий етиловий спирт – основна сировина для виробництва горілок, лікеро-горілчаних виробів, часто використовується як допоміжна сировина. Харчовий спирт залежно від ступеня очищення випускають таких сортів: “Люкс”, “Екстра”, вищого очищення, 1-го сорту.

етиловий спирт Найбільш якісним є етиловий спирт, виготовлений із добірних сортів пшениці, ячменю та жита. Більшу частину харчового спирту, який виробляють на території України, активно використовують під час виготовлення горілки та інших алкогольних напоїв.

Для виготовлення спирту Альфа беруть пшеницю і жито. Це найкращий спирт для виготовлення горілки. Також Альфа і Люкс йдуть на виробництво віскі, дорогого коньяку, джина. Горілку хорошої якості, виготовлену на такому спирті, можна сміливо використовувати в лікувальних цілях.