Чому спочатку смажать цибулю а потім м’ясо?

Річ у тім, що продукти потребують різного часу приготування. Зрозуміло, овоч доходить до готовності набагато швидше. Якщо почати смажити м’ясо пізніше, може виникнути неприємна ситуація: цибуля згоріла, а м’ясо приготувалося не до кінця. З цієї причини спочатку на сковорідку потрібно відправляти м’ясний компонент.Aug 18, 2021

Щоб цибуля набула приємного відтінку, її необхідно почати смажити задовго до моркви. У цьому разі компонент вдасться карамелізувати, що позначиться на смаку борщу або іншого супу виключно позитивно. Під час смаження цибулі її слід постійно перемішувати для рівномірного приготування.

Так і м’ясо вийде смачним, і цибуля розкриє свій аромат. Крім того, додана на сковорідку до м’яса цибуля не підгорить, не розвариться в олії та не буде за смаком, як варена.

Якщо ви смажите м’ясо з цибулею, кладіть цибулю тоді, коли м’ясний сік на сковорідці вже практично випарувався.