Як зберігати пити?

Піта гарна у свіжому вигляді. Без холодильника її можна зберігати за кімнатної температури близько доби, потім вона починає черствіти. У холодильнику піта зберігається 2-3 дні.

Готову питу накриваємо кухонним рушником, щоб вона не засохла. Якщо ви не плануєте відразу начиняти питу начинкою, дочекайтеся, коли вона охолоне, і загорніть питу у пакет чи плівку. Зберігати напої краще в холодильникутам вона довше залишатиметься м'якою.

Зберігати в дозі або хлібниці, щоб не висоли. Так само готові коржики можна заморозити.

З дієтичної точки зору пита може замінити вуглеводну складову трапези, адже вона виготовлена ​​з пшеничного борошна. як і макарони, птитім або кускус. Таким чином, пита рівнозначна 6-7 столовим ложкам гарніру до порції білка. Ця кількість менша від повної тарілки.