Які каші готують із зерен пшениці?

Насамперед, це, звісно, відома всім із дитинства манка. Вона виходить у результаті подрібнення зерен до стану дрібних крупинок. Дрібніше за неї може бути тільки борошно. Тому вона вариться швидко, протягом кількох хвилин.

Борошно, яке отримують із зерен пшениці, використовують під час випікання хліба, виготовлення макаронних і кондитерських виробів. Пшеницю також використовують як кормову культуру, входить до деяких рецептів приготування пива і горілки, а також віскі.

Крупу виробляють переважно з круп’яних (просо, гречка, рис, кукурудза), інших зернових (ячмінь, овес, пшениця, дагусса, рідше жито) і бобових (горох, сочевиця, нут) культур. До крупи також належать пластівці (вівсяні, кукурудзяні), спучені зерна (рисові, пшеничні), штучне саго та інші.